Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Izlet u nepoznato - Pohorje

Napisao/la Tomislav Friščić on . Objavljeno u Novosti

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

1Ovogodišnji izlet u nepoznato, opet je je uspješno iznenadio sve koji su se imali hrabrosti odazvati na ovaj sve popularniji završetak planinarske sezone društvenih izleta.

Iako je bilo pokušaja, opet nitko nije pogodio točnu destinaciju, što već pomalo ulazi i u tradiciju. Bilo kako bilo, Pohorje, iako razmjerno blizu, uvijek vidljivo s uspona na Ivanščicu, nekako nezasluženo je zapostavljeno kao planinarska destinacija. Iako je u prvom redu popularno kod skijaša, svojim prostranstvom, lijepim pogledima, mnogobrojnim planinarskim domovima, u svako doba godine itekako je zahvalan i primjeren planinarski cilj za svakog planinara. U to smo se i mi mogli uvjeriti na ovom izletu iako smo posjetili tek jedan dio od Kopa, preko Crnog vrha (1543m) i Ribniške koče, pa sve do Ribnice. Različito vrijeme, različiti uvjeti, prijazni domaćini, lijepi i ugodni planinarski/skijaški objekti, izlet za svakoga!